Vasakronan

För Vasakronan är hållbarhet och mångfald en förutsättning för tillväxt och långsiktighet. Dessa frågor integrerades på internkonferensen ”Värdsmötet” genom ekologiskt serverad mat, möblemang som var hämtat från Vasakronans egna kontor och Milad Mohammadi som pratade om ett hållbart samhälle.

Dagen inledes med frukost ombord på båtar genom soldränkta vatten. Målet med resan var Artipelag, vackert beläget med vidunderlig utsikt över grantoppar och Baggensfjärden.

Under konferensen användes mötesmetoden ”Open Space”, som bygger på att deltagarna sätter agendan tillsammans och identifierar diskussionsämnena. Väldigt få regler – väldigt stora möjligheter. Ett format som visar att Vasakronan verkligen lyssnar på sina anställda! Under dagen uppkom hundratals konkreta förslag – dessa går rakt in i företagsplaneringen och under nästkommande år implementeras flertalet idéer av en lyhörd företagsledning.

De medarbetare som bidragit till förnyelse, innovation, goda affärer och det goda medarbetarskapet premierades under dagen.


projektbild