Om oss

Om oss

Creative Meetings erbjuder strategier och genomföranden av B2B-events. Företaget grundades år 1999 och vi har under dessa år genomfört drygt 5.000 framgångsrika events för företag och organisationer. Det är vi mycket stolta över!

Historik

– År 1999 grundas företaget i Stockholm
– År 2001 öppnar vi kontor i Malmö
– År 2002 genomförs det 100:e eventet
– År 2003 arrangerar vi ett enskilt event för 2.500 personer
– År 2005 blir vi marknadsledare med över 200 genomförda events under ett år samt ett enskilt event med över 10 miljoner i omsättning
– År 2006 genomförs det 1000:e eventet
– År 2009 vinner vi Gyllene Hjulet för årets bästa B2B-event tillsammans med American Express Business Travel Groups Events för uppdragsgivaren LRF.
– År 2010 vinner vi Gyllene Hjulet för årets bästa interna event, tillsammans med Myrorna, Volontärbyrån och Coca-Cola för projektet “Coca-Cola Nationell konferens”.
– År 2012 går vi till final i Gyllene Hjulet med G4S – “Camp of the Conductors”
byter vi namn till Creative Meetings
– År 2014 går vi till final med två bidrag i Gyllene Hjulet i kategorin ”Interna events” – med kunderna Reitan Convenience och Vasakronan
– År 2015 går vi till final med i Gyllene Hjulet i kategorin ”B2B events” – med kunden Proact
– År 2016 köper vi branschkollegan Inspiration
– År 2017 omsätter vi för första gången över 100 MSEK

Expertis

Creative Meetings erbjuder strategier och genomföranden av B2B-events. Varken mer – varken mindre. Vi är inte kommunikationskonsulter – vi är eventproducenter som hjälper er kommunicera genom events och möten. Vi är experter på att planera och genomföra events och möten samt att dra upp de stora riktlinjerna för hur ert företag ska arbeta långsiktigt med sina events och möten. Allt med utgångspunkt i och kopplat till ert företags kommunikation, strategier och mål. Punkt.

Vår styrka är vår breda kompetens, djupa kunskap och helhetstänk kring events och möten. Våra väl utvecklade och beprövade metoder och verktyg fungerar. Dessa har vi utvecklat och prövat på de drygt 5.000 events och möten vi genomfört sedan starten år 1999.

Vision

Vår vision är att ha 100 % nöjda kunder som alltid gör återköp.

Mission

Vår mission är att göra kunden till hjälte.

Affärsidé

Creative Meetings erbjuder strategier och genomföranden av B2B-events som är kvalitativa, kreativa och kostnadseffektiva.

Vi tillgodoser kundens behov av kvalitet, av att spara tid och pengar, samt av att känna trygghet. Vår konkurrenskraft baseras på mångårig erfarenhet och kompetens kring att förstå och lösa kundens behov. Grunden för vår lönsamhet är att hjälpa våra kunder nå och överträffa sina mål.

Kundvärden

Vi har ett antal ledstjärnor som genomsyrar vårt arbete i uppdragen för våra kunder.

KVALITET Vi skall leverera en bättre lösning än vad som går att finna någon annanstans.
TID Vi har gjort det här tusentals (faktiskt!) gånger och arbetar med processer som frigör massor av tid för er internt.
KOSTNAD Som den största aktören i branschen har vi oslagbara inköpspriser – varmed vi ofta är ”gratis” för dig som kund.
TRYGGHET Ert event är det viktigaste som händer för er under året. Att ta hjälp utifrån kan kännas lite läskigt. Vi håller er i handen hela vägen så att ni kan känna er trygga!